Over Van Alphen Transport

Dedicated transport binnen heel Europa, dat is onze specialiteit

Van Alphen Transport in Dordrecht
25 jaar geleden is Van Alphen Transport opgericht door Bert en Helma van Alphen en in die tijd hebben zij ons tot een begrip weten te vormen in Dordrecht en omstreken. In 2007 heeft hun zoon Richard het bedrijf overgenomen en zet het op dezelfde voet voort. Dedicated transport binnen heel Europa, dat is onze specialiteit.

Een klein solide bedrijf, enthousiaste chauffeurs, gedegen kennis van zaken en vooral hard werken is waar het allemaal om draait. Of het nu gaat om een envelop naar Dordrecht-Centrum, een pakket naar Napels of meerdere pallets naar Kopenhagen, wij verzorgen het voor u.

Wij zijn van mening dat elk product een specifieke behandeling verdient. Voor ons is kwaliteit een sleutelwoord en kwantiteit nooit een probleem. Met andere woorden kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons voorop.

Wij hebben een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking om uw transporten uit te voeren. Ons wagenpark bestaat uit combo's, bestelbussen, koelwagens, bakwagens en aanhangers. Wij hebben een samenwerkingsverband met een collega transporteur, waardoor wij transporten die buiten onze voertuig mogelijkheden vallen, toch kunnen aanbieden tegen dezelfde kwalitatieve voorwaarden die u van ons gewend bent. Voor een completer beeld van ons wagenpark kunt u onze fotogalerij bezoeken, welke wij geregeld bijwerken met nieuwe foto's.

Sinds 2001 zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat dat garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers. Dit staat garant voor een efficiente scheepsbevoorrading en serviceverlening.

Een van de peilers waar wij voor staan is duurzaam ondernemen.

Bijna iedere onderneming en vooral de transportsector eist zijn tol van het milieu. Wij promoten dan ook een vorm van ondernemen, waarin economische prestaties, respect voor de klant en respect voor het milieu centraal staan. Wij streven dit na door bijvoorbeeld onze voertuigen te voorzien van roetfilters om de uitstoot terug te dringen. Ook is er bij ons de mogelijkheid om digitaal te factureren, waardoor er minder papier nodig is.

Wij zijn aangesloten bij het ecostars programma, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van vracht en personen. Wij hebben een certificaat van 4 sterren gekregen. Op de website www.logistiek010.nl kunt u meer informatie over dit initiatief lezen.

Wij sponsoren verschillende sportverenigingen uit de regio. Op een sportvereniging leren kinderen zich, zowel lichamelijk als sociaal te ontwikkelen en krijgen ze algemeen geldende normen en waarden mee. Wij vinden dit heel belangrijk voor onze jeugd en met deze reden sponsoren wij dan ook deze verenigingen en proberen wij iets terug te geven aan de maatschappij.

Al onze binnenlandse leveringen zijn onder AVC condities
Download hier de AVC condities

Al onze grensoverschrijdende leveringen zijn onder CMR condities
Download hier de CMR condities

Wij zijn sponsor van...

  • Clients
  • Clients
  • Clients
  • Clients